Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ad
adri2008 - 23-03-2012 09:04:40
Voeding & Gezondheid

Tandarst en factoring maatschappij

Geachte,
hieronder kopieer ik even de mailwisseling in tussen de factoringmaatschappij van mijn tandarts en mij inzake onze facturen.
factoringmaatschappij weigert de facturen door te sturen naar mijn zorgverzekeraar en wil hebben dat ik daar zelf declareer, terwijl ik een tandartsverzekering heb.

in afwachting van uw reactie

mvg
adri de bruyn

geachte heer pruijt,

wederom hartelijk dank voor uw spontane en snelle reactie.
wanneer u goed mijn e-mail leest verplicht ik u tot niets. het enige wat ik te melden heb is dat wanneer u de facturen aanbied bij mijn zorgverzekeraar u uw geld tegemoet kunt zien.

voor u om alle onduidelijkheid weg te nemen. ik ga niet betalen. daarvoor wacht ik eerst nog een aanmaning af en u mag e.e.a. ook ter incasso aanbieden, want in dat geval print ik onze correspondentie uit en
geef de dispuutmelding door. in dat geval krijgt u uw dossier per omgaande retour, vanwege het feit dat ik geen enkel commentaar lever tav de hoogte van de factuur en dat ik u nota bene de oplossing gegeven heb
hoe u de betaling kunt verkrijgen.

u bent een service verlener die geen service denkt te hoeven verlenen en dan wil ik graag eens uittesten wie hierbij gelijk gaat krijgen.

voor wat betreft onze dochter heb ik u de verzekeringsmaatschappij inmiddels in mijn vorige e-mail gegeven. deze gegevens zijn tevens bekend bij de tandarts, dus hiervoor mag u gewoon uw werk verrichten waarvoor u betaald wordt.

tenslotte heb ik u beloofd dat ik bij een dergelijke respons het programma kassa zou benaderen. het is uiteraard aan dat programma waar ze tijd en aandacht aan willen schenken. ik ga ze in ieder geval benaderen om dit geval eens in overweging te nemen. de vrije tandartstarieven zijn al behandeld. ik denk dat dit een uitstekend causaal verband heeft daarmee.

verder wens ik u uiteraard heel veel wijsheid voor wat betreft uw dienstverlening.

met vriendelijke groet,

adri de bruyn

[edit redactie: e-mail en privégegevens verwijderd.
"een e-mail is een auteursrechtelijke beschermd werk. wanneer deze nog niet eerder openbaar is gemaakt, mag een mail niet als citaat of in zijn geheel worden gepubliceerd op de kassa-site. mails parafraseren, in eigen woorden weergeven, mag wel."]