Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

soulsister
soulsister - 26-03-2012 19:33:31
Computers & Telefonie

WhatsApp wel/niet gratis?

Beste allemaal,

mijn zoon heeft een prepaidtoestel van vodafone. op het toestel heeft hij whatsapp applicatie geinstalleerd. deze applicatie is ontworpen voor smartphones en maakte het mogelijk om gratis met elkaar te smsen, chatten en bestanden zoals foto's met elkaar te delen.

ik heb zijn prepaidtegoed opgewaardeerd met €10,-. de volgende dag was dit tegoed al op. wat blijkt whatsapp is inderdaad gratis maar omdat hij dit via internet doet wordt er door vodafone € 0,95 per 15 minuten van zijn prepaid tegoed afgeschreven. de € 10,- was binnen no time op.

vraag 1: heb zij het recht om dit te doen?
vraag 2: om de kosten te drukken wil ik dat hij gebruik maakt van prepaid. kennen jullie en provider die prepaid heeft en waarmee je gebruik kunt maken van gratis whatsapp.

alvast bedankt voor jullie reacties