Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ltmvz
ltmvz - 27-07-2012 21:11:34
Computers & Telefonie

Java installatie lukt niet meer

Omdat een java "applet", nodig om een teletekst-pagina te kunnen bekijken, opeens niet meer werkte heb ik java geheel van mijn computer verwijderd (dacht ik) met full uninstall.

nu blijkt een herinstallatie niet meer mogelijk: er zou een externe schijf nodig zijn (?), er zou een bestand ('jre 1.7.0_04.msi') ontbreken (?) en tenslotte wordt een "fout 1714" gemeld: "fout 1714 is een installshield-foutcode. deze fout geeft aan dat het installatieproces is mislukt. de exacte reden voor deze fout is nog niet bekend". tenslotte komt dan nog de mededeling dat java (tm) update 5 niet verwijderd kan worden. dat zouden dan dus resten moeten zijn, want de betreffende update heb ik verwijderd met full uninstall. ik kan echter geen resten vinden.

langdurig zoeken in allerlei helpbestanden heeft mij niet verder geholpen, dus ten einde raad vraag ik het maar weer eens aan het kassa forum. weet iemand raad?