Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

rd
rdvtx - 05-09-2012 19:24:17
Elektronica & TV

Philips 37PFL9604H/12 uitval probleem

Inmiddels al 3 jaar ben ik in bezit van de philips 37pfl9604h/12 tv. mooi toestelletje, voor destijds een smak geld.
al vanaf het begin heeft dit toestel het probleem dat hij af en toe met een luide plof/knal uitvalt, en zichtzelf opnieuw begint op te starten.

er zijn in 2009/2010 een 4/5 tal firmware updates door philips uitgegeven waarin het "plof" probleem verholpen zou worden.

echter nu de tv na een jaar zonder problemen heeft gedaan, is het "plof" probleem spontaan weer terug. na philips gebeld te hebben, en een service monteur gesproken te hebben. zou de oplossen een nieuwe plintplaat zijn. kosten 230 euro all in (inclusief coulance regeling van philips zegt men..?)

nou vind ik persoonlijk dat een tv die 1100 euro heeft gekost niet na 3 jaar 230 euro aan onkosten moet krijgen vanwege een probleem wat er in de garantie periode al was, en ook erkend is geweest door philips gezien die firmware updates.

wat kan ik hier in verwachten, en wat zijn nou eigenlijk mijn rechten in dit geval?