Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ev
evandermeijde - 09-11-2012 21:40:32
Computers & Telefonie

Spontaan gebarsten scherm asus transformer

Begin oktober besloot ik een tablet aan te schaffen. ik heb me georienteerd en voor mij leek de asus transformer het meest geschikt. een van de grootste schermen en een handig toetsenbord dat je erop kan klikken, waardoor het een soort mini laptop wordt. het enige minpuntje was dat ik een bericht op tweakers las dat de schermen spontaan kunnen barsten.
dat kwam mij heel ongeloofwaardig over, dus ik besloot de transformer aan te schaffen. hij bevalt perfect, helemaal wat ik er van verwacht had.

tot een paar dagen geleden, ik had mijn tablet even weggelegd, pakte hem weer en ineens zat er en barst in het scherm. hij was niet gevallen of gestoten dus, spontaan gebarsten.

nou lees ik verhalen op internet dat asus heel vervelend doet als je het apparaat opstuurd ter reparatie. het valt niet onder de garantie, omdat ze niet geloven dat het spontaan gebeurd is.

mijn vraag is, zijn er nog meer mensen bij wie dit gebeurd is? en wat zijn jullie ervaringen met asus? het kan toch niet zijn dat ze blijven volhouden dat dit geen ontwerpfout is?