Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ev
evrianl - 19-03-2013 17:29:55
Voeding & Gezondheid

Capsules terug in doordrukstrips

Ik gebruik al jaren omeprazol van het merk mylan die altijd handig in een potje zaten, tegenwoordig doen ze die dingen weer in doordrukstrips. nadeel voor ouderen en mensen met reuma is dat de capsules snel platgedrukt worden, niet goed uit gedrukt kunnen worden en ook nog eens veel ruimte in beslag nemen. ook de kleur is wéér veranderd.
verpleegkundigen in mijn naaste omgeving vinden het ook al waardeloos en uiteraard vele patiënten met ons ook. zelfs de apotheek zegt het ook echt niet leuk te vinden is dit niet te zot voor woorden? kan de consumentenbond hier misschien ook iets aan doen? zelf heb ik al contact met hun opgenomen maar ze wilden hier niets mee doen. dit geldt ook voor meerdere medicijnen zoals die hele kleine tabletjes atorvastatine van phizer.

graag reactie als het mogelijk is.