Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ma
marcel konings - 21-05-2013 22:20:16
Voeding & Gezondheid

Klacht over slechte afhandeling van Wehkamp

Slechte service wehkamp

ik heb in juli 2012 een wasmachine merk beko wmb 71421 gekocht bij wehkamp. helaas is hij na negen maanden kapot gegaan. hij maakt een hele hoop kabaal, de klantenservice van wehkamp gebeld. die zijden dat ik het nummer moest bellen wat op het garantiecertificaat voor storingenstond . met de monteur een afspraak op vrijdag 3 mei 2013 gemaakt maar die hadden het hartstikke druk en kon niet eerder als 13 mei 2013 maar er moest een nieuwe moter in met toerentalregelaar gaat weer een dikke week duren de monteur zegt kijk of met wehkamp iets kan regelen voor een ander wasmachine omdat hij binnen 9 maanden al kapot is, dacht ik dat ik hem zou kunnen omruilen. maar wehkamp zegt zo werkt dat niet wij gaan kijken voor een oplossing binnen 48 uur heb dat netjes afgewacht maar niets. weer gebeld een andere medewerker weer aan de lijn en zegt we hebben het heel druk gehad ,geef ons nog 24uur dan zijn wij er uit.
weer gebeld met 15 mei 2013 16.44 nu wordt er gezegd dat het allemaal onzin is met de 48 en 24 uur dat duurd gewoon een week wordt er nu weer gezegd. ik zou maar afwachten het hadt geen zin op iedere keer terug te bellen want het ging toch niet sneller.
nu is het 21 mei 2013 monteur geweest moter vervangen met toerentalregelaar maar werkt nog niet moet nu de hoofd modulen vervangen worden weer een dikke week wachten.
mijn vrouw kan niet de was doen, moet elk keer met de was in de naar haar zus met de auto dit kan alleen in de avond uren omdat haar zus ook werkt is best wel een probleem wachten tot de was klaar is, en dan weer met de natte was naar huis en dit 5 keer per week.
ik hoop dat dit niet de normalen manier is want mij geduld raak op.!!!!!!!