Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

be
begeko - 31-08-2013 10:59:19
Huishouden & Energie

pvc clickvloer

Ik heb in maart 2011 een pvc clickvloer gekocht en zelf gelegd. in mijn kamer en keuken samen 45 vierkante meter.
op aanraden van de verkoper moest ik daar een 3mm blauwe schuimrubber ondervloer onderleggen. na 4 a 5 maanden beginnen de pvc delen overal op de kopnaden uit elkaar te gaan. in mijn keuken waar ik onder het aanrecht nog bij kon heb ik ze een paar keer opnieuw gemonteerd.
terug gegaan naar mijn leverancier,klacht uit gelegdt ,en gevraagd of hij wilde komen kijken. de vloer ligt dan inmiddels een jaar. de leverancier weet niet hoe het komt en legt de klacht neer bij fabriekkant. ook die komt kijken en vraagt aan mij wat voor ondervloer er onderlegd. heb ik dus de verkeerde ondervloer leggen!.hij had 1mm dik moeten zijn in plaats van 3mm. als je er op loopt zie je het bewegen.
nieuwe ondervloer gekregen. alle pvc delen opvolgorde eruit gehaald.nieuwe onder vloer gelegd. en mijn pvc vloer weer terug gelegd. na ongeveer een maand of 6 begint mijn vloer weer (vooral waar het meest gelopen wordt) uit elkaar te gaan. ook de kopnaden gaan nu iets omhoog staan weer terug gegaan naar mijn leverancier. die komt weer kijken. die weer kontakt gezocht met de fabriek.ook die komt weer kijken. maakt een schade rapport op. en nu blijkt dat ik mijn
vloer te strak zou hebben gelegd. klacht ongegrond verklaard. dat is absoluut niet waar. na vraag bij andere leveranciers gedaan en die zeggen dat ik nooit mijn vloer weer had mogen terug leggen. die is na de eerste ondervloer dermate beschadigd dat de click verbindingen stuk zijn gegaan. ik weer naar mijn leverancier gegaan met mijn nieuwe informatie.en die zegt nu om het op te lossen, moet er nieuwe vloer in. hij biedt mij nu een nieuwe vloer aan die ik voor 25 euro per meter zelf moet betalen. ik vind dat hij mij een nieuwe vloer moet geven. wat vinden jullie ervan??