Rapporteren

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

br
brendavi - 19-03-2014 13:29:48
Auto & Vervoer

Mijn ervaring met ikwilvanmijnautoaf

Ik voel me opgelicht. ik wilde mijn auto verkopen maar wilde dit niet marktplaats doen. na wat googelen kwam ik al snel bij 'ik wil van mijn auto af' terecht.

mijn gegevens daar ingevuld en ik kreeg al snel een bod van 4500 euro. niet veel maar goed, dan ook geen gedoe met verkopen. ik ging dus akkoord.we hadden een tijd afgesproken wanneer die meneer de auto zou komen halen. na uren te hebben zitten wachten kwam hij uiteindelijk opdagen. zonder excuus of enige woorden vroeg hij direct om de sleutel van de auto.

hij startte de motor en ging alles onder de motorkap voelen en bekijken. ik kreeg er meteen een onderbuikgevoel van. de man kwam heel intimiderend op mij over en wilde dat ik 500,- euro van de prijs afhaalde.

de auto was niet in orde en er zou van alles aan mankeren, terwijl ik nog nooit problemen heb gehad en altijd onderhoud laat uitvoeren.

voor 4000,- nam hij hem mee. ik had echter duidelijk met ikwilvanmijnautoaf afgesproken dat hij voor 4500 weg ging en dat vond ik eigenlijk al te weinig.de auto heb ik dus niet meegegeven voor 4000,- euro omdat dit niet was afgesproken. kort daarna kreeg ik een anuleringsfactuur en moest ikwilvanmijnautoaf 675,- euro gaan betalen.

na contact hierover te hebben gehad met deze partij meldde ze mij dat dit in de kleine lettertjes stond en dat ik een boete moest betalen als ik mijn auto niet zou verkopen.

ook konden ze in dit geval misschien de kosten op de koper proberen te verhalen maar als hij daar achter zou komen zou hij wellicht een 2de bezoek kunnen langsbrengen.

dit werd op een zeer onaardige toon gezegd waarbij ik me lichtelijk bedrijgd voel. de koper die hier toen langs kwam maakte geen vriendelijke indruk op mij.

daarnaast ben ik een gescheiden moeder met 2 kleine kinderen en heb zeker geen zin in huisbezoekjes van mensen die verhaal willen komen halen daarom maar besloten de 675,- euro te betalen.ik voelde mij echt flink belazerd.

elke dag moet ik er aan denken. daarom maar besloten om het van mij af te schrijven en wellicht medesclahtoffers te vinden.

zijn er meer mensen die dit hebben meegemaakt met ikwilvanmijnautoaf?