Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hu
huubjoost - 30-06-2014 19:50:00
Voeding & Gezondheid

Zonnebrandcreme tast kunststof aan

In een hardkunststof kastje in onze caravan is een gat ontstaan.de harde kunststof is zacht geworden, en uitgezakt, waardoor er een gat is ontstaan. het zacht worden van de harde kunststof is veroorzaakt door de weekmakers in een zonnebrandcreme. er stond een fles derlon zonnebrandcreme in het bewuste kastje. zeer waarschijnlijk was aan de buitenkant nog een beetje zonnebrandcreme aanwezig. door de hoge temperaturen de afgelopen zomer, is de creme enigszins vloeibaar geworden en langs de fles naar beneden gelopen en zo op de harde kunststof terecht gekomen.

heeft iemand hier ervaring mee, en hoe kunen we de ontstane schade vergoed krijgen ? we hebben reeds contact gehad met de producent van derlon, zij geven echter aan dat er niks aan de fles mankeerde, en we het eigenlijk zelf schuld zijn.