Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ha
habs - 12-12-2015 03:38:38
Huishouden & Energie

Misleid door Essent, ...gevolg een 5 jarig contract

ben op 26 november 2015 door essent gebeld, met de mededeling dat ze mij graag als klant willen behouden en dat ze een aktie hebben voor bestaande klanten en of zij mij hier meer informatie over mogen sturen via de mail. heb daarmee ingestemd, aangezien ik er nog niet over uit was welke energieleverancier ik voor het nieuwe jaar wilde hebben. 


 


met mijn overvolle mailbox is het mailtje ongeopend gebleven. totdat ik 2 weken later een bevestiging krijg van het aangaan van een nieuw contract van maar liefst 5 jaar!!!


 


heb nergens getekend of bevestigd dat ik hiermee akkoord ga. essent blijft volhouden dat het contract bindend is.. lijkt me niet dat deze praktijken rechtsgeldig zijn. voel me behoorlijk misleid aangezien mij niet verteld is dat ik gelijk hiervoor aangemeld zou worden. helemaal vreemd dat geen reactie voor hun instemming is.


 


hopelijk kunnen jullie mij advies geven hoe te handelen.