Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ju
juffertje1883 - 26-01-2016 19:08:34
Garantie & Verzekeringen

Fiets gestolen

Ik werk op een basisschool en ben begin vorige week mijn fietssleutel op school kwijt geraakt. ik weet zeker dat ik hem op slot had gezet, mijn fiets stond er aan het eind van de werkdag ook gewoon nog. ik vermoed dat hij uit mijn jaszak is gevallen, en aangezien er een leuk knuffeltje aan zat zou het niet heel gek zijn dat een kind die mee naar huis heeft genomen. 
ik heb het de ouders laten weten en gevraagd mochten ze hem vinden of ze hem dan aan mij terug willen geven. de rest van de dagen met de reservesleutel naar school gefietst. 
eind van de week nog niets terug, dus van het weekend maar een nieuw sleuteltje besteld. 
kom ik vandaag na het einde van mijn werkdag buiten, is mijn fiets weg! ik had nog geen 2e sleutel binnen en heb dus ook nog niet het nieuwe nummer aan de verzekering door kunnen geven. wat nu??? hij is wel gewoon verzekerd en nog maar net een jaar oud...
wat is wijsheid? 
a: het verhaal aan de verzekering voorleggen en hopen dat ik het vergoed krijg, of...
b: de nieuwe sleutel afwachten, doorgeven aan de verzekering en later mijn fiets als gestolen opgeven???

gr een wanhopige juf