Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ba
bart half - 28-01-2016 19:39:59
Winkels & Webshops

Wat te doen bij een factuur van de bedrijvengids nooit een contract mee gehad???

Ben gebeld dat ze me advertentie zouden verlengen. maar ik was niet scherp. ik zat nl in de auto te racen van het ene werk naar het andere werk. heb dus blijkbaar ja gezegd bleek uit het telefoon gesprek wat was op genomen. maar naar mij mening wordt je er gewoon in gelegd in het verhaal. ik had dus een factuur gekregen van 195 euro excl de btw. na een aantal telefoontjes heb ik gemeld dat ik dit niet ga betalen. het antwoord van de meneer van het plan it media bedrijf was dan had ik maar binnen 8 dagen na de factuur datum moeten melden dat ik er vanaf zag. heb ik niet gedaan was nl het telefoon gesprek alweer vergeten en dacht dus dit zal wel weer z'n nep factuur zijn.
inmiddels willen ze me tegemoet komen ipv 195 euro ex btw mag ik nu maar 75 euro betalen. ik vind dit een vreemd verhaal als of ze weten dat ze er geen recht op hebben dan maar de prijs zo naar beneden gooien dat ze denken beter iets dan niets.