Rapporteren

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

JF
JF de Leeuw - 24-04-2016 20:21:34
Winkels & Webshops

Bestelling geannuleerd, geld niet ontvangen

op 24-03 heeft een studentenvereniging een bestelling geplaatst bij dock 65. het ging hier om 16 t-shirts onbedrukt met een totaalprijs van €67,07-.na betaling ontvingen wij netjes de inloggegevens om de zending te volgen. na 1 maand is de verzendstatus nog steeds: ‘wachten op verzending’ terwijl de aangegeven levertijd 2 a 3 werkdagen is.natuurlijk is er contact gezocht met de partij in kwestie:


08-04 gebeld, je wordt direct doorgeschakeld met de vraag of je per email contact wilt opnemen.


06-04 eerste email gestuurd, geen reactie gekregen


11-04 tweede mail gestuurd, geen reactie gekregen


11-04 gebeld, je wordt nog steeds direct doorgeschakeld met de vraag of je per email contact wilt opnemen.


14-04 met de ingbank gesproken, deze morgen het betaalde bedrag niet stroneren.we moeten het met de wederpartij zien op te lossen.
14-04 gebeld, je wordt direct doorgeschakeld met de vraag of je per email contact wilt opnemen. dit keer is er een voicemail achtergelaten, hier is ook geen reactie op gekomen.


op 19-04 is er een kijkje genomen bij de aangegeven postbus dat volgens google maps permanent gesloten pand is, dit snijdt ook geen hout en wekt meer zorgen op.
hier zit een vreemd luchtje aan:


het bedrijf dock65.nl staat geregistreerd bij de kamer van koophandel onder:


handelsregister k.v.k. tiel: 56.93.11.90 │ btw nr. nl.1824.11.394.b03 als je op de kvk gegevens zoekt kom je bij meerdere webshops uit die onder deze kvk verkopen:


http://www.dock65.nl/" target="_blank">www.dock65.nl


http://www.top10vogelhuisjes.nl/" target="_blank">www.top10vogelhuisjes.nl


http://www.mlmtop10world.com/" target="_blank">http://www.mlmtop10world.com/


http://www.polotshirts.nl/" target="_blank">http://www.polotshirts.nl/


http://www.jubileumgeschenken.nl/" target="_blank">http://www.jubileumgeschenken.nl/


http://www.qualitytimegeschenken.nl/" target="_blank">http://www.qualitytimegeschenken.nl/


http://www.mikadorelatiegeschenken.n/" target="_blank">www.mikadorelatiegeschenken.nl


http://www.kadoideenederland.nl/" target="_blank">http://www.kadoideenederland.nl/de online beoordelingen zijn om te janken, van slechte communicatie tot het half of niet ontvangen van je bestelling:


https://www.telefoonboek.nl/bedrijven/t3668239/tiel/kado-idee-nederland/" target="_blank">https://www.telefoonboek.nl/bedrijven/t3668239/tiel/kado-idee-nederland/


http://www.klachtenkompas.nl/polotshirtsnl/betaald-maar-niet-geleverd" target="_blank">http://www.klachtenkompas.nl/polotshirtsnl/betaald-maar-niet-geleverd


http://www.klachtenkompas.nl/jubileumgeschenkennl/beeld-wel-betaald-niet-geleverd" target="_blank">http://www.klachtenkompas.nl/jubileumgeschenkennl/beeld-wel-betaald-niet-geleverd


http://www.klachtenkompas.nl/quality-time-themageschenken" target="_blank">http://www.klachtenkompas.nl/quality-time-themageschenken


https://www.opgeletopinternet.nl/index.php?topic=32717.10;wap2" target="_blank">https://www.opgeletopinternet.nl/index.php?topic=32717.10;wap2tijd voor actie?


deze week zullen wij aangiften van oplichting en misleiding doen bij de politie, maar ik ben haastig opzoek naar andere alternatieven.