Rapporteren

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

it
itchy - 29-04-2016 18:55:03
Winkels & Webshops

Marktplaats

Kleding stuk verkocht via marktplaats. koper beweert dat de naden kapot zijn, stuurt inderdaad foto's van kapotte naden. vrij heftig zo heftig dat ik het echt had moeten zien, ook zij zegt dat ik dat echt had moeten zien ook. dus ik zeg dat komt dan door verzending en dat is geen probleem want ik heb het verzekerd verzonden. toen ineens kon ze zien dat het een fabrieksfout was en hele kleine gaatjes.  nou ik heb die foto's gezien en daar hingen gewoon hele draden los. heel vaag allemaal!  echter heb ik foto's van het kleding stuk met ook ja foto's van de naden. daarop is niets te zien. het gaat om een kwalitatief duur kleding stuk van een behoorlijk duur merk. 

ik bied aan 10 procent van het aankoop bedrag terug te storten, koper echter niet akkoord en wil het alleen terug sturen en al het geld terug ontvangen. zij vind dat ik op deze manier de jurk opnieuw kan verkopen. ik wil dit echter niet omdat ik 100 procent zeker weet dat het kledingstuk in goede staat  was toen het weg ging.

wat nu? het zit mij behoorlijk dwars ze heeft mijn adres en al. wat voor dingen kan zij doen? ik heb geen zin in gezeur. ik verkoop al 11 jaar via mp zonder gezeur dit is de eerste keer. ik controleer ook echt alles een paar keer. voordat ik het plaatst, zodra ik het verstuur en maak altijd extra foto's voor het geval dat. nooit nodig gehad tot nu dus. 

mijn intuïtie zegt dat het kleding haar tegen valt in het echt en zij daarom het geld terug wil. vraag mij niet waarom ik dit denk maar dat vermoeden heb. 


maar wat nu kan ik een rechtszaak verwachten? of politie aan de deur? of wat? ik vind dit echt niet leuk