Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

po
poshiejr - 15-06-2016 08:27:43
Geldzaken & Recht

Geldige aanzegging?

Mijn werkgever (algemene directeur) had mij in februari 2016 mondeling toegezegd dat mijn contract verlengd zou worden, dit zou voor onbepaalde tijd worden. in april 2016 werd mij door de nieuwe financiele directeur mondeling medegedeeld dag mijn contract toch niet verlengd werd. 

hierop heb ik de algemene directeur een mail gestuurd met de vraag hoe dit nou zit. in zijn reactie geeft ie aan dat het spijtig is dat mijn contract niet wordt verlengd. en dat ik allemaal verkeerd had begrepen.

nu zou ik een schriftelijke aanzegging moeten ontvangen van mijn werkgever ivm beëindiging contract. maar die verwijst naar mijn verstuurde mail en de reply van de algemene directeur. is dit voldoende van uit hun kant?