Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ka
karin61 - 26-06-2016 15:50:00
Geldzaken & Recht

Rentevasteperiode ING

In april zou mijn rentevasteperiode voor mijn spaarhypotheek bij ing aflopen. omdat ik arbeidsongeschikt ben, is het niet wenselijk dat ik meer ga betalen voor mijn hypotheek. ik heb dus alles goed uitgerekend voordat ik ene keuze maakte. ik heb een offerte ondertekend in februari voor 2,75%. samen met het spaardeel, zou dit nog op een besparing komen van € 24,41 euro per maand, wat in mijn geval zeer wenselijk is. in de bevestigingsbrief stond, dat als de nieuwe periode in zou gaan én de actuele rente lager zou zijn, deze rente gebruikt zou gaan worden. inderdaad, ik had de pech dat de rente lager was. tesamen met het aangepaste spaardeel ben ik nu zelfs € 32,13 per maand duurder uit! ik had verwacht dat ze me hier tijdig over zouden informeren, dan had ik de keuze gehad mijn rentevaste periode nog om te zetten.
mag de ing bank dit zo maar doen? hebben meer mensen deze situatie aan de orde gehad? wat zijn mijn opties om dit ongedaan te maken? graag jullie advies.