Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Ma
MaritdePorto - 19-12-2016 10:03:40
Winkels & Webshops

Onterechte incassoNederlandse Incassocentrale


ik wordt 'achtervolgd' door aanmaningen van voordelig winkelen online. zij zeggen dat ik hen geld schuldig ben; ik weet echter van niets.
na eerste aanmaning kwam via stichting derdengelden incassoservice; inmiddels krijg ik mails van een ander incassobureau: nederlandse incassocentrale. inmiddels is het bedrag opgelopen naar 110,27 (oorspronkelijk bedrag: € 69,--).
ik heb alle e-mail beantwoord en aangegeven dat ik geen contract heb met voordelig winkelen online, dat ik wil weten waar ze dit op baseren.
geen enkele mail (niet aan
voordelig winkelen online, niet aan stichting derdengelden incassoservice en niet aan nederlandse incassocentrale) is beantwoord en de aanmaningen gaan gewoon door.
wat kan ik doen?