Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hansje klein
hansje klein - 21-03-2017 16:05:25
Geldzaken & Recht

Consumentenbelangen erg versnippert vertegenwoordigd

Consumentenbelangen versus producentenbelangen ...

is het een optie om al die organisaties, die zich met onze consumentenbelangen bezighouden eens effectief te gaan bundelen? omroepen die, ieder voor zich, consumentenuitzendingen uitwerken, een consumentenbond, die zich weer te vaak met voedsel bezighoud, een 'werkterrein' van foodwatch of eindeloos zonnepanelen probeert te 'verkopen', waarmee gelijktijdig ook weer de vereniging eigen huis bezig is ... enz.

ik heb bij de verkiezingen helemaal niets gehoord over een ministerie voor consumenten ... dus moeten de consumenten zichzelf beter gaan organiseren/vertegenwoordigen.

vraag: zouden al die 'consumentenvertegenwoordigers' eens samen met hun doelgroep 'de consument' om de tafel moeten gaan zitten?

nb. ik plaats deze topic op v&b van de vara en tevens op het forum van radar, waarin zich erg veel vraagstellers overigens vaak blijken te vergissen.