Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ca
cathalene - 14-04-2017 09:02:26
Winkels & Webshops

Schilderij niet geleverd

Bij "schilderijspeciaalzaak" in roozendaal een canvasschilderij besteld op 30-03-2017 a €119,95 die binnen 3/4 dagen zou worden bezorgt. betaald met ideal . na 6x mailen, geen telefonisch contact mogelijk of reactie van klantenservice en 14 dagen verder ,niets!!
op klacht.nl verontrustende reacties over dit bedrijf. website ziet er goed uit en dit bedrijf is ook op marktplaats actief.bij het juridisch loket adviseren ze een aangetekende brief te sturen maar ook het adres is raadselachtig,geen telefoonnr en kan de kvk nr ook niet vinden. al met al ben ik bang dat ook een brief niet aankomt.conclusie: stuur wel een brief maar weet verder ook niet meer wat te doen.