Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Li
LindseyPardoel - 16-05-2017 11:41:59
Geldzaken & Recht

Camelot europe

camelot europe verhuurt appartementen in onder andere regio eindhoven. afgelopen winter heb ik een tijdje gewoond op het tu terrein in het pand la luna van camelot europe. telefonisch is deze organisatie erg slecht bereikbaar. mocht je iemand te pakken krijgen, dan is het vaak een receptioniste die van niks weet. inmiddels ben ik daar al een tijdje weg mede door deze reden. in het contract staat vermeld dat de 1000,- borg na 8 weken wordt terug gestort. 8 weken vind ik persoonlijk al erg lang, maar inmiddels zitten we in week 11 en heb ik nog steeds niks ontvangen. ik heb meerdere keren gebeld en gemaild. omdat ik niet serieus genomen werd heb ik ook mijn vader meerdere keren laten bellen. inmiddels vele telefoon gesprekken later weten we dat het niet goed gaat met dit bedrijf. er zijn verkeerde inschattingsfouten gemaakt betreft de service kosten. hierdoor laten ze nu iedereen wachten totdat zij weten wat ik zou moeten terug krijgen. dit kan en mag toch niet gebeuren in een land zoals nederland? dit is pure oplichting. er is namelijk contractueel vast gelegd dat ik na 8 weken mijn borg moet terug krijgen. dat camelot verkeerde berekeningen heeft gemaakt is niet mijn fout. inmiddels heb ik veel social media al veel mensen benaderd en ben ik er achter gekomen dat ik niet de enige ben met dit probleem. camelot europe jullie zijn oplichters!!!!

kassa kunnen jullie samen met mij nog meer gedupeerde vinden? ik heb er al een aantal gevonden. ik ben een student en kan de 1000,- hard gebruiken!!!!