Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

pd
pdknol - 18-05-2017 21:25:50
Vakantie & Reizen

Peter Langhout misleidt 5 daagse bus reis Disneyland Parijs

Mijn dochter heeft bij een filmpje van enzo knol, een filmpje gezien over disneyland parijs.

"einde van de dag wordt afgesloten met de sprankelende avondshow disney illuminations en bij het kasteel van doornroosje met schitterend vuurwerk, adembenemende lichtprojecties en verbluffende special effects."

we hebben daarom een reis geboekt. op diverse reizen sites wordt geadverteerd over de laatste gedeelte van de dag. we hebben voor de zekerheid ook peter langhout reizen gebeld of we daadwerkelijk de show konden zien zoals ze ook op hun site hadden geschreven. peter langhout reizen garandeerde dat alle informatie op hun site correct staat en dat we de sluitingsshow gewoon kunnen zien. daarom via telefonisch de reis geboekt.

helaas toen we de 5 daagse reis geboekt hadden en in disneyland parijs waren mochten we de sluitingsshow niet meemaken. de chauffeur zei dat ze altijd de laatste gedeelte van de reis niet doen, omdat de chauffeur voldoende tijd moet krijgen om te kunnen slapen. ook peter langhout reizen bevestigde dat ze de laatste gedeelte van de reis weg halen.

nu heeft peter langhout reizen bepaalde teksten aangepast op hun site. maar er staat nog steeds volgende tekst op hun site.

onderstaande informatie is te vinden bij --> "5 dagen busreis parijs incl. 2 dagen disneyland paris" --> tabblad "bestemming".

"de dag wordt afgesloten met de sprankelende avondshow disney illuminations. laat u betoveren bij het kasteel van doornroosje met schitterend vuurwerk, adembenemende lichtprojecties en verbluffende special effects. dit wordt een feest om nooit te vergeten…!"

(peter lanhout reizen kon zelf bovenstaande informatie niet vinden op hun eigen site daarom heb ik ook bovenstaande link ook naar peter langhout reizen gestuurd.)

volgens mij is dit nog steeds misleidend omdat bovenstaande gedeelte tijdens stuitingstijd wordt uitgevoerd.

peter langhout reizen verlaat het park tegen 20:30 uur. omdat je nog naar de bus moet lopen moet je al om 20:00 uur het park verlaten.
de sluitingsshow begint meestal na 22:00 uur, hierdoor zal de bus tegen 23:00 uur het park kunnen verlaten.

peter langhout reizen adverteert volgens mij met misleidende teksten en schrapt de laatste 2,5 uur waardoor je dus de beloofde sluitingsshow niet kunt zien.

ze bieden nu 10 euro voor de misleidende tekst. de prijs van de reis was meer dan 1000 euro.

om te voorkomen dat andere reizigers ook worden misleidt door peter langhout reizen, heb ik deze tekst geplaatst.

ik weet niet of peter langhout reizen de misleidende tekst ook gaan aanpassen. peter langhout reizen handteren een reactie tijd van 6 weken hebben ze mij laten weten. dit vind ik ook eigenlijk belachelijk lang duren.