Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tu
tukkertje - 22-06-2017 16:40:22
Computers & Telefonie

Scannen

Heb al meer dan een half jaar de laptop c.q. printer niet meer gebruikt en kan dus geen herstelpunt maken. dit even op voorhand. voor die tijd geen enkel probleem, nu ineens wel.
ik gebruik een canon printer pixma m4250. kan er gewoon mee printen alleen het scannen via ij scan utility van canon lukt niet. aangegeven wordt dan dat het stuurprogramma dat bij deze software hoort ontbreekt. ik heb daarop alles wat bij de m4250 hoort op advies van canon verwijderd en via de disc opnieuw geïnstalleerd, maar het probleem blijft. ook vond ik twee stuurprogramma's voor de printer op de canon site, maar ook dat hielp niet. canon komt er ook niet uit. maar ja, die maken zich er natuurlijk gemakkelijk van af en hebben alleen standaard oplossingen.
wat nu. is er iemand die een oplossing weet? ik gebruik windows 10.
dank bij voorbaat.