Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

je
jenny2 - 27-07-2017 15:12:09
Vrije tijd & Tuin

Erfgrens

Hallo,

ik heb een jaar geleden een huis gekocht en ga nu, nadat ik binnen de boel heb gedaan, de tuin opknappen.  er staat nu een oude schutting,
die echt op instorten staat. volgende week komt er dus een nieuwe schutting. een buurman die het pad ernaast  gebruikt om bij zijn garage te komen wil nu dat ik 10 cm. opschuif, en dit over 8 meter. ik heb de gegevens van het kadaster  maar weet niet zeker of hij gelijk heeft. als ik het totaal opmeet wel, als ik ga vanaf de buitenmuur tot de schutting niet. hij dreigt met een rechtzaak als ik niet doe wat hij wil. ik heb al gezocht wat mijn rechten zijn. verjaring is bij 20 jaar. de vorige bewoners hebben het huis in 2004 gekocht, dus hoe ga ik hier nog achter komen..
het is echt een ´rijdende rechter' situatie, wat veel minder leuk is als je er zelf in terecht komt.