Rapporteren

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

An
Annerieke-HIA - 13-08-2017 11:21:21
Vakantie & Reizen

Gratis reis van Baden Consultancy en Hotel Piccolo

Ik werd al een jaar lang heel storend lastig gevallen door een incassobureau omdat ik zo dom was om een 'gewonnen reis' naar mij te laten opsturen toen ik ongevraagd werd opgebeld. dit door het bedrijf hotel piccolo bv dat zich ook wel premium kiosk noemt en dus nu van baden consultancy bv blijkt te zijn.
 
ik heb niks besteld en toch moest ik betalen en er kwamen almaar kosten bij. de reis was natuurlijk helemaal niet gratis dus daar heb ik gene gebruik van gemaakt. ook heb ik toen gezegd, dan maar naar de rechter, maar gingen ze gewoon door met het sturen van dreigbrieven.
 
met dank aan dit forum weet ik nu dat premium kiosk en piccolocard door het televisieprogramma groeten van max is besproken en dat de incasso bureaus nu niet meer met deze mensen samenwerken. maar er werd wel op gewezen dat het gewoon weer kan beginnen. en van de bedrijven zelf heb ik geen antwoord.
 
ook met dank aan dit forum weet ik nu dat het gaat om bedrijven gaat die gelieerd zijn aan baden consultancy bv. dat bedrijf is het hoofdbedrijf van hotel piccolo b.v. het bedrijf is ingeschreven op hetzelfde adres als kobrae data bv, daar zullen ze mijn telefoonnummer wel vandaan hebben gehaald.
 
ook ik ben op dit adres van den eyndestraat 29 in den haag gaan kijken want daar zijn deze bedrijven namelijk ingeschreven, maar het gaat dus zoals ik al had gelezen om een woonhuis. daarom heb ik maar niet aangebeld.
 
zoals ik het nu begrijp mag het dus niet wat al deze bedrijven doen die waarschijnlijk van één man zijn en hoef ik dus nooit te betalen. maar omdat het zoveel bedrijven zijn kan ik misschien het best een aangetekende brief naar het hoofdbedrijf sturen en zeggen dat ze nergens recht op hebben.
 
want omdat alles van baden consultancy is, heeft het denk ik geen zin om met premium kiosk te praten. dat lijkt alleen een website te zijn. kan dit hoofdbedrijf anders niet gewoon doorgaan met mij onder druk te zetten? want zij hebben waarschijnlijk mijn gegevens.
 

https://drimble.nl/bedrijf/den-haag/5992133/baden-consultancy-bv.html" target="_blank">https://drimble.nl/bedrijf/den-haag/5992133/baden-consultancy-bv.html


 


https://www.maxvandaag.nl/sessies/themas/reizen-verkeer/premiumkiosk/" target="_blank">https://www.maxvandaag.nl/sessies/themas/reizen-verkeer/premiumkiosk/