Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Na
Natasfem - 04-09-2017 12:07:44
Vakantie & Reizen

Vakantietickets

via albert heijn heb ik 2 tickets gekocht voor een verassingsreis bij verrassingstickets.nl
dit is vorig jaar erg bevallen, toen zaten wij in warschau dus deze heb ik deze keer uitgesloten. nu heb ik vorige week een email gekregen dat het op onze vertrekdata in maart niet mogelijk was om te vertrekken en wij moesten kiezen uit een van de 3 volgende opties: 1 extra betalen voor een 4sterren hotel. 2: vertrekken op 7- 14of 21 januari?! of 3: alle opties annuleren en wachten tot de volgende data's maar in maart konden we niet vertrekken werd er gezegd. direct heb ik geprobeerd in contact te komen met verrassingstickets echter is dit alleen mogelijk via de chat. hier werd ik erg onvriendelijk behandeld en kreeg ik geen duidelijk antwoord op mijn vragen. uiteindelijk was het toch ineens mogelijk om in maart op 2 data's te vertrekken. op 24 maart. echter was deze optie niet mogelijk om te kiezen tijdens het reservering proces. 
vandaag (4 september 2017) krijg ik mijn bestemming te horen; gdansk weer een bestemming in polen. de vliegtijden zijn ook bagger want uiteindelijk ben je maar 1 echte dag er ipv 3. dit weer besproken via de chat en wederom erg klantonvriendelijk geholpen!! je mag verwachten dat je rekening houd met de klant en ze niet weer opnieuw naar polen stuurt. als reactie krijg je dan ja dan had je alle steden in polen moeten uitsluiten. er zijn 87 grote (bekende) steden in polen 87x5=435,- en die zijn niet eens alle steden.
 
ze zijn erg klant onvriendelijk en komen niet met duidelijke oplossingen. dit is de laatste keer dat ik bij verrassingstickets.nl iets heb geboekt.

iemand enig idee waar ik een klacht in kan dienen?