Rapporteren

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Wa
WandaC - 03-11-2017 10:05:26
Vakantie & Reizen

De reisplanner

ls.

gisteren ben ik telefonisch benaderd door de onderstaande organisatie.
zij hebben een mooie sales-pitch over een week op vakantie kunnen naar spanje, marokko, hongarije en turkije voor slechts € 149,00 all in. ook in het hoogseizoen. de verkoper verzekerde mij dat dit geen onzin was en zei dat er een initiatief was gestart vanuit deze organisatie en de kosten werden vergoed door de desbetreffende landen.
aangezien wij zelf vervent gebruiker zijn van vakantie villa's wilde ik daar best meer van weten. ik heb een twee weken aanbod voor dit product ontvangen per email en ik kom er geen wijs uit. dit riekt naar bedrog, want mi dekt het bedrag niet eens de schoonmaak en linnen, laat staan de reserverings en bemiddelingskosten.  maar misschien is het mijn nuchtere aard, want als het ruikt naar onzin.............. ik heb de mail beantwoord met een afmelding, en hopelijk gaat dat goed. 

kent iemand deze organisatie? ik heb de mail hieronder ingesloten en desgewenst kan ik deze doorsturen met de aangehechte documenten. ik hoor graag van jullie. 

vriendelijke groet,
wanda 

beste heer/mevrouw,


wij heten u van harte welkom bij dereisplanner!

hiermee bent u deelgenoot* geworden van de luxe villa's.


de villa’s van dereisplanner zijn voornamelijk gevestigd in http://www.dereisplanner.com/bestemingslanden/" target="_blank">spanjehttp://www.dereisplanner.com/bestemingslanden/" target="_blank">hongarijehttp://www.dereisplanner.com/bestemingslanden/" target="_blank">marokko en http://www.dereisplanner.com/bestemingslanden/" target="_blank">turkije.


of u liever in de zomer aan het strand bent of in de winter van adembenemende wintersporten houdt, alles kan bij dereisplanner. dereisplanner maakt namelijk uw droomvakantie mogelijk, ons motto is dan ook http://www.dereisplanner.com/over-ons/" target="_blank">“uw droomvakantie begint bij dereisplanner!”.


met de zekerheid van http://www.dereisplanner.com/" target="_blank">dereisplanner garanderen wij u uw droomvakantie tegen een zéér scherpe prijs incl. alle bijkomende administratieve kosten. zo wordt  u na uw vakantie niet verrast van extra kosten voor het gebruik van o.a. water en elektra! zo kunt u 2 weken lang, een keuze maken uit onze verschillende  bestemmingslanden en steden.         


kortom, bij dereisplanner heeft u een alles in één vakantie!


http://www.dereisplanner.com/over-ons/" target="_blank">wat kunt u verwachten van dereisplanner:      


·        http://www.dereisplanner.com/" target="_blank">dereisplanner plant uw vakantie gedurende 1 jaar**. uw vakantie is geheel in uw eigen beheer.


·        u bent meteen deelgenoot van de luxe villa van http://www.dereisplanner.com/" target="_blank">dereisplanner.          


·        http://www.dereisplanner.com/" target="_blank">dereisplanner biedt u een luxe villa aan met alle voorzieningen(voor uw hele gezin en/of vrienden).


 


wij wensen u alvast een heerlijke vakantie toe.       


 
met vriendelijke groet,