Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Do
Doina - 08-01-2018 15:44:07
Vakantie & Reizen

Ik krijg geen restitutie voor gecancelde vlucht van InselAir

Ik heb een jaar terug via cheaptickets een vlucht geboekt met de vluchtmaatschappij inselair, gevestigd in curacao. eind maart, een paar dagen voordat ik zou vliegen hoorde ik via vrienden dat inselair een groot aantal geplande vluchten had gecanceled vanwege financiele problemen, waaronder mijn vlucht. een paar weken na de gecancelde vlucht kreeg ik van cheaptickets bericht dat de vlucht die had geboekt was gecanceld en dat zij de restitutieprocedure met inselair in gang zouden zetten. inmiddels is het ruim een half jaar verder en heb ik twee berichten van cheaptickets ontvangen dat inselair niet reageert op hun pogingen een resitutie aan te vragen en dat ze kans klein achten dat ik het geld terug krijg. 

ik heb zelf ook via de inselair webpagina een poging gedaan de resitutie aan te vragen, maar werd daar direct doorverwezen naar een pagina waar werd vermeld dat ze voorlopig geen resituties hoefden uit te betalen omdat ze dat financieel niet aan konden en dat ik het later nog eens moest proberen.

heeft iemand een gelijke situatie met inselair meegemaakt. is er iets wat ik kan doen om het geld terug te krijgen, of een instantie die ik kan mailen voor hulp?

vriendelijke groet,

doina