Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Mo
Monicadeboer - 12-02-2018 22:10:36
Vakantie & Reizen

Vliegticket Ryanair

Tijdens het boeken van 5 vliegtickets via ryanair werd er een 'probleem' geconstateerd bij de betaling middels credit card.
bij nogmaals invoeren gegevens, werd de melding weer gegenereerd. 5 minuten eerder heb ik een ticket geboekt, geen probleem met betalen met dezelfde credit card.
na de 2e melding vervallen opeens alle gegevens en moet ik opnieuw de tickets invoeren. na dit gedaan te hebben kwam ik op dezelfde prijs, echter bij knop 'doorgaan' indrukken bleef de site hangen. allerlei andere links konden wel worden aangeklikt, maar de knop 'doorgaan' werd uitgegrijst. bij het opnieuw opstarten van de ryanair site, en het opnieuw selecteren van de vliegtickets, bleken deze 'opeens' 25 euro per ticket duurder te zijn geworden!!
hier voel ik mij echt opgelicht!!

betrof retourticket van eindhoven naar porto, kosten eerst 195 euro, daarna 220 euro per persoon.

ik vind het echt onbegrijpelijk dat dit soort praktijken mogelijk zijn in ons land! bewust betaling blokkeren, bewust een boeking blokkeren om zo uiteindelijk voor te zorgen dat de prijs omhoog gaat. helaas heb ik er geen 'bewijs' van en ben ik er echt ingetrapt..

kennen jullie dit probleem en wat kan ik er aan doen?