Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

kl
klasinaaa - 16-02-2018 18:33:02
Auto & Vervoer

Inruilkorting Stella fietsen

In een advertentie van stella-fietsen lijkt je oude fiets 600 euro waard te zijn. fantastisch! mijn interesse is gewekt en daarom direct gezocht naar deadviesprijzen van deze veel geroemde fietsen (als je de advertentie moet geloven). helaas, nergens te vinden. om de prijzen te achterhalen moet je een online catalogus aanvragen, waarbij je niet alleen je mailadres moet geven, maar ook je postcode en huisnummer!! vervolgens in de catalgus gekeken naar de stella vicenza superior nero, maar de prijs is nergens vinden. in de catalogus staat een tel.nummer dat je moet bellen voor de actuele prijs. vreemd, erg vreemd!!! eerst maar eens naar een verkooppunt van stella gaan. na het demo model getest te hebben toch maar even gevraagd naar de prijs. op het kaartje bij de fiets staat duidelijk 1899 euro. mooie prijs, denk ik, na inruil van mijn oude barrel a 600 euro blijft er 1299 euro over. de verkoper laat ons weten dat de 1899 euro al een bijzondere prijs is en dat de adviesprijs 2199 euro bedraagt. op dat bedrag wordt de inruilkorting toegepast en dus blijft er 1599 euro over. ik heb nog eens heel goed de advertentie bekeken, maar een vermelding van een 'bijzondere' prijs is niet terug te vinden daarnaast is het toch vreemd dat er nergens wordt gesproken over 2199 euro ipv 1899 euro. de verkoper laat weten dat deze actie tot zaterdag 24 februari loopt, maar de website vermeldt 21 februari. na enig zoeken op de internet blijkt dat deze actie eindeloos wordt verlengd......
toen maar het tel. nummer uit de catalogus gebeld. je wordt doorverbonden naar een dame die eerst wil weten waar je woont en graag je postcode wilt weten........ vervolgens naar de prijs gevraagd. er wordt duidelijk gezegd dat dit 1899 euro is. nadat ik aangeef gebruik te willen maken van de inruilkorting, krijgt het gesprek een bijzondere wending en is de prijs plotseling 2199 euro!!   er wordt m.i. gespeeld met prijzen en ook de catalogus geeft geen duidelijkheid. de verkoopprijzen van stella  blijven in een schimmige wereld hangen en daarnaast is het goed om als nieuwe-fiets-zoekende-koper de aangeprezen prijzen en testgegevens te onderzoeken!!