Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

An
Anita22 - 27-02-2018 00:48:01
Geldzaken & Recht

Geen hulp andere tandarts als (betwiste) factuur eigen tandars niet betaald is?

Kies van vriend deed serieus pijn, tandarts heeft de verkeerde kies "behandeld' en stuurt een gepeperde rekening. vriend wil rekening niet betalen omdat de tandarts geen goed werk heeft geleverd. hij heeft nog steeds ernstige kiespijn, maar andere tandartsen zeggen dat ze hem niet kunnen helpen zo lang die betwiste factuur bij de eerste tandarts niet betaald is. kaakchirurg kan niets doen omdat de kies (blijkbaar) nog "behandelbaar" is door een tandarts. l
klopt dit?
vriend is inmiddels al aan het zoeken naar een tandarts in duitsland of belgië om hem van zijn kiespijn af te helpen. dan maar contant betalen.
is het waar dat in nederland een andere tandarts niet behandelt zolang bij de "eigen tandarts" een betwiste factuur open staat?