Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

An
Antoinet vd K - 08-05-2018 23:30:17
Geldzaken & Recht

Wegens behandeling van mijn fysiotherapeut ben ik nu zeer beperkt wat nu ?

In sep van 2017 ben ik van de neuroloog naar de oefentherapeut gestuurd om opnieuw te leren ademhalen. de oefeningen die ik moest doen waren niet haalbaar voor mij omdat ik daar hoofdpijn van kreeg, de oefentherapeute vertelde mij dat mijn rug te vast zat en ik naar de fysiotherapie moest om dat los te maken. toen ik bij de fysiotherapeut kwam heb ik hem uitgelegd dat ik vroeger een ongeluk met mijn rug heb gehad en mijn rugspieren al zon 15 jaar vast zitten, ik heb hem dat uitgelegd zodat hij wat achtergond informatie had. in eerste instantie deed hij iets met een naaldje met stroom (dat heeft een naam maar ik weet zo niet welke) die behandeling viel verkeerd uit waardoor ik zker een week met een zeer pijnlijke nek heb gelopen wat volgens de fysiotherapeut vreemd was want daar zou je normaal gesproken geen last van moeten hebben. aangezien die behandeling averechts werkte en hij dat ook geen 2de keer aandurfde gaf hij aan mij een manuele massage te geven waardoor mijn spieren los kwamen. de man heeft een half uur lang tegen de beide kanten van mijn ruggengraat aan zitten duwen en zei toen dat hij het opgaf want dat het niet lukt. het was echt ontzettend pijnlijk en ik dacht dat dat even zou duren.

nu is het mei 2018 en ben ik dusdanig beperkt door die behandeling dat leven zwaar valt. ik kan niet lang in een houding blijven, zitten staan of liggen, niemand kan mijn rug aanraken zonder dat het gruwelijk veel zeer doet, dus drukke ruimtes mijd ik uit angst voor pijn, en zo kan ik nog wel een lange wachtlijst van bijkomende mankementen blijven schrijven. orthopeed en neuroloog zeggen dat ze niets kunnen vinden en de pijn ook niet kunnen plaatsen, ze zien dat de pijn er degelijk is en zeggen je hebt solk iets wat ze medisch nog niet in staat zijn om te verklaren. de sturen ze me naar een revalidatie centrum want die zouden de pijn misschien kunnen verlichten. alles om van de pijn af te komen dus ook dat wil ik dan nog wel proberen. ik ben in de zomer van 2017 naar nijmegen op en neer gefietst gewoon voor de lol en kon gemiddeld zon 40 kg tillen, na de behandeling ben ik blij als ik misschien 3 km kan fietsen en 2 heel misschien 3 kg kan tillen. graag wil ik de betreffende therapeut hiervoor verantwoordelijk stellen maar ik heb geen idee of ik juridisch een zaak zou hebben.