Rapporteren

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

fr
frouke15 - 05-06-2018 18:40:39
Vakantie & Reizen

Vliegtuig annuleringsverzekering betaald niet uit na overlijden tante

Hallo,

in april zou ik een aantal dagen naar portugal toe met het vliegtuig. nou is mijn tante voor de vakantie aan overleden en de begrafenis zou tijdens mijn vakantie zijn terwijl ik in portugal zou zijn. ik ben toen niet naar portugal geweest en heb het hotel en vliegtuig geannuleerd.

nou probeer ik de vliegtuigkosten terug te krijgen via de annuleringsverzekering, maar dit willen ze niet uitkeren, omdat de reden niet wordt geaccepteerd. de annuleringsverzekering heb ik als optie er bij gedaan toen ik de tickets kocht. 
in de voorwaarden in de nederlandse versie (kreeg ik via de mail) staat dat ooms, tantes, neven en nichten wel onder de voorwaarden vallen. als ik via de website kijk van de desbetreffende vliegtuigmaatschappij zijn de voorwaarden (in het engels) anders dan ik heb ontvangen. in deze voorwaarden staan alleen neven en nichten maar worden ooms en tantes erbuiten gelaten. 

nou willen ze niet uitbetalen omdat hun kijken naar de engelse versie. ik heb toen geprobeert om contact op te nemen met de klantenservice maar deze kreeg ik telefonisch niet te pakken. via de email kreeg ik hetzelfde antwoord terug. 


nou zou ik graag advies willen hoe ik hier het beste mee om kan gaan aangezien de voorwaarden niet overeen komen want in de engelse versie is weer anders dan de nederlandse.
het gaat ook om ongeveer 120 euro dat ik graag weer terug wil krijgen. 

alvast bedankt voor het advies.