Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

fe
ferious - 09-07-2018 17:12:09
Geldzaken & Recht

BKR notering en belangen bij een woning

hallo allemaal, 

in 2014 heb ik helaas door omstandigheden een schuld opgelopen bij een bank. ik heb terecht een bkr notering a2 gekregen, aangezien ik niet aan de verplichtingen kon voldoen. ik was een student en was bezig met mijn afstuderen en ik kreeg gewoon te weinig geld binnen om mijn vaste lasten te betalen. ik wilde graag mijn diploma behalen en koos ervoor om andere betalingen eerder te betalen. 


 


nu later wil ik een eigen huis kopen en wil ik samenwonen met de liefde van mijn leven. helaas kan ik geen hypotheek kregen omdat ik een a2 notering heb tot 2021, dus nog 3 jaar wachten. mijn vriendin wilt graag een huisje kopen samen met mij omdat haar salaris net niet genoeg is voor een leuke appartement. ze werkt deeltijd. ik heb een vaste contract met een riante salaris, geen schulden en ben financieel onafhankelijk. ik vroeg me af of de bkr notering verwijderd kan wordne op basis van belangen? mijn leefgenoot neemt door de bkr notering af. 


 


ik heb geleerd van mijn fouten en wil graag nu een nieuwe hoofdstuk ingaan. iemand die ervaring mee heeft? en hoe zijn partijen zoals dynamiet en bkrvrij?