Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

eefie
eefie - 11-07-2018 20:16:57
Geldzaken & Recht

Achmea keert niet uit

Mijn zoon heeft een aantal weken geleden iets onder zijn auto gekregen en heeft daardoor schade. de auto die voor hem reed heeft dashcam beelden van het voorval gemaakt en daarop is duidelijk te zien dat een voor hem rijdende caravan iets verliest. de auto van mijn zoon werd door een lekke band onbestuurbaar en de auto met caravan is gewoon doorgereden. ondanks de beelden en de getuigen houdt achmea (de verzekering van de caravaneigenaar) vast aan de verklaring van de caravaneigenaar dat hij niets aan de caravan mist. dit zal hoogstwaarschijnlijk te maken hebben met de no-claim. daarbij gaf achmea wel aan dat de waarheid in het midden ligt. nu begrijp ik niet dat als de waarheid in het midden ligt, mijn zoon door deze schade gedupeerd wordt. wij weten niet precies wat het object geweest is, rijkswaterstaat en politie zeggen niets gevonden te hebben en mijn zoon staat met lege handen.
 hij is alleen wa+ plus verzekerd dus zijn verzekering vergoedt niet. kan iemand ons aanraden wat nu nog te ondernemen tegen de starheid en het onrecht dat achmea onze zoon aandoet?