Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

cokkebok
cokkebok - 10-08-2018 19:06:28
Garantie & Verzekeringen

Canexel bekleding voor de woning en Caravan/chalet

Op het moment heb ik veel problemen met de canexel bekleding (panelen) van mijn 10 jaar gelen geplaatste chalet.
de garantie van dit materiaal is 15 tot 25 jaar.
na 4 jaar begonnen er al problemen met de canexel delen .... onder garantie is toen onze chalet geheel opnieuw geschilderd.
3 jaar later weer slechte plekken en rottings verschijnselen in canexel panelen .... onder garantie is de achterzijde en de kopse kant totaal van nieuwe canexel delen voorzien en de gehele chalet opnieuw geschilderd.
helaas nu weer 2 jaar later, slechte plekken en rottings verschijnselen in de niet vervangbare delen aan de voorzijde van mijn chalet ...
wederom een garantie claim ingedient bij lp canada ..... heeft een jaar geduurt voordat ze reageerden, ivm met de vele klachten .... wordt niet meer gerepareerd omdat deze canexel delen niet meer in de benelux worden geleverd, maar uit coulance geeft canexel in canada een vergoeding van 481 euro voor het vervangen van deze canexel delen ..... maar wat moet ik daarmee .... deze delen zijn niet meer leverbaar hier in nederland en over de kosten voor vervanging en arbeidsloon wordt niet gesproken .... daar zit je dan met een chalet van 30.000 euro die nu na 10 jaar aan het rotten is ...
ik heb een mail gestuurd naar lp canada hierover maar tot op heden nog geen antwoord hierop ontvangen.