Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

br
bruinsma - 20-08-2018 09:07:53
Huishouden & Energie

Storing Miele

Wij hebben een storing met onze miele wasautomaat. de wasmachine geeft steeds overdosering aan (met minder dan de helft waspoeder als geadviseerd).
soms centrifugeert hij niet goed, de was ruikt niet echt fris en er zijn schuimresten aanwezig in het manchet na einde programma. inmiddels 2 keer een monteur gehad van de miele (in verband met storing tijdens een 10 jarige garantie). eerste keer helemaal schoongemaakt. eigenlijk direct daarna openbaarde zich het probleem opnieuw. weer een monteur gehad. deze bleef aaangeven, dat ik teveel poeder gebruikte.... zelf heeft hij de machine laten lopen gedurende een half uur zonder wasmiddel: resultaat: veel schuim in de manchet en aan de openingsdeur.... maar.... ik doseerde toch te veel....
nadien opnieuw trommels gedraaid en het probleem blijft.. wie kan mij vertellen wat er aan de hand is en wat er aan gedaan moet worden..
alvast hartelijke dank.