Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hu
huizinganke - 17-09-2018 11:22:43
Geldzaken & Recht

Oplichting Exclusives & Benefits na bestelling Zalando

Ik heb éénmalig in nov. 2016 een pakketje besteld bij zalando, betaald via ideal, niet via de visacard. daarna kreeg ik een mail van hen dat ik als nieuwe klant bij de volgende bestelling € 20,-- korting kreeg. nooit gebruik van gemaakt.
nu blijkt dat vanaf die tijd een ander bedrijf, exclusives & benefits (eabenefits) iedere maand € 16,90 van mijn creditcard afschrijft. (totaal nu € 354,90)
zij beweren dat ik een (frans?) formulier heb ingevuld en mijn creditcard gegevens gegeven heb om elke maand dit te betalen, zodat ik korting kan krijgen bij andere webshops, hun partners. ik geef nooit deze gegevens en bestel vrijwel niet via internet en heb dit hele formulier niet gezien en niet ingevuld. ook zeggen ze bevestigings mail gestuurd te hebben en inlog gegevens voor hun site. nooit ontvangen. ik vindt meerdere mensen op internet, die dit hebben meegemaakt, maar er gelukkig redelijk snel achterkwamen. ook in engeland en belgië zijn ze actief. een persoon meld, dat hij achteraf een ongelezen mail in zijn postvak heeft gevonden, die hij niet gezien heeft en niet zelf in zijn prullebak gedaan heeft. als je belt krijg je een franssprekende dame die verwijst naar een engels mailadres. het bedrijf schijnt in luxemburg te zitten, daar gaat mijn afschrijving heen.
zalando kent mijn verhaal en is geen partner meer van hen.
ik ben op zoek gegaan: vindt david luksenburg in luxemburg. is direkteur van gwp s.a. die het geld int. maar ook van: atdomco, zelfde adres én stelariscapital.com én p2pcm sarl, zelfde adres. verder wordt hij genoemd bij: gandi international sarl, die domeinnamen afgeeft, ook luxemburg. een specialistisch computerbedrijf. ik krijg het gevoel dat er een paar computerexperts het voor elkaar krijgt om aan je creditcardgegevens te komen, samen met je emailadres en huis adres, maar dat laatste is niet moeilijk. kunnen ze soms ook mails versturen die direkt in je prullebak verdwijnen?
kassa, willen jullie een oproep doen of er meer mensen dit hebben gehad en er een onderzoek naar doen?
ik heb een boze brief geschreven met de opmerking dat ik er werk van ga maken. nu krijg ik als coulance 6 maanden terug, dus € 100,--. dan denken ze zeker dat ik mijn mond hou. maar ik mis nog € 250,-- en wil niet dat anderen ook gedupeerd worden!