Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Le
Lean_ - 26-09-2018 14:52:44
Auto & Vervoer

Parkeerzone: Denkbeeldige grens?

Hallo allen,

via de anwb parkeerapp heb ik een parkeertransactie gedaan. de app gaf aan dat ik zou moeten parkeren in zone 51877. nu heb ik echter een boete ontvangen (van 62 euro) omdat ik in parkeerzone 51878 had moeten staan. het is echter niet duidelijk welk gebied bij welke zone hoort.

beide nummers liggen aan dezelfde straat: nieuwmarkt in grou. parkeren is mogelijk aan 1 kant van de straat, beide parkeerpalen staan dan ook aan dezelfde kant van de straat. verder zitten er enkele winkels tussen beide parkeerpalen. het tarief is identiek. tot slot stond ik in het midden van beide parkeerpalen.

ik heb hier contact over gehad met gemeente sudwest fryslan, maar zij geven alleen aan dat er twee parkeerpalen staan en dat er een grens is. waar die grens loopt konden zij niet aangeven. ze zeggen dan ook dat het mijn fout is en dat de boete betaald moet worden.

mijn vraag: waar kan ik de grens terugvinden? en is de boete terecht?

ik ben benieuwd naar jullie ervaring!