Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Ca
Carool31 - 28-09-2018 12:01:10
Geldzaken & Recht

Ervaringen met boete.nu?

Begin september was ik voor mijn werk in maastricht. op weg van de klant naar mijn hotel ben ik een verkeerde straat in gereden. ik reed op endepolsdomein en had links de paul henri spaaklaan in gemoeten. die afslag heb ik gemist en dus ben ik rechtdoor gereden. je komt dan op een stuk endepolsdomein waar je blijkbaar niet mag komen en waar een camera staat. vandaag de boete binnen gekregen, 104 euro. 
terugkijkend op google maps kan ik alleen maar concluderen dat er inderdaad een bord staat en dat de weg eruit ziet als een normale straat. vroeger was dit een duidelijke bussluis met paaltjes enzo maar de gemeente maastricht heeft op 3 plaatsen in randwyck besloten de bussluizen te verwijderen, er normale straten van te maken en vervolgens een bord te plaatsen dat je er niet inmag en een camera. stom van mij, bord gemist. 22 jaar mijn rijbewijs en mijn eerste bekeuring ever (en ik zit veel op de weg). al moet ik wel zeggen dat de situatie niet echt heel erg duidelijk is als je niet bekend bent in maastricht, de weg moet zoeken en zeker geen fietser wilt scheppen die daar in enorme getalen rondrijden.

nu zie ik op internet de website boete.nu  zij geven aan dat deze boete aan te vechten zou zijn https://www.boete.nu/2018/06/22/onterechte-boetes-in-maastricht/
de vraag is heeft iemand ervaring met boete.nu of misschien zelfs met boete.nu en de verkeerssituaties in randwyck?