Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

2g
2greyrooms - 05-10-2018 20:48:51
Computers & Telefonie

Twee GMail accounts gebruiken op één computer/ laptop

beste mensen,


hopelijk plaats ik dit niet twee keer: de vorige poging leek niet te lukken. nu poging met ie ! what's new?


hopelijk kent iemand een makkelijke oplossing om op een windows computer/laptop op verschillende gmail accounts in te loggen.


mijn situatie is dat ik in mijn browser (chrome) via bladwijzers snel inlog op mijn eigen gmail account. nu moet ik daarnaast vaak op een gmail account van een buurtorganisatie inloggen.


gmail heeft de mogelijkheid de accounts te verbinden en er tussen te "switchen", maar dat wil ik niet: het "nieuwe" account is niet van mij en wordt door anderen gebruikt; dat wil ik niet verbinden.


op dit moment kan ik in "incognito-modus" naar gmail en steeds de inloggegevens intypen, of sinds kort in chrome een "gastvenster" openen (via "mijn" button in chrome) en ook dan de inloggegevens intypen, maar dat wordt toch bewerkelijk merk ik (ik vind het handig sites via bladwijzers te openen).


wat ik kan verzinnen is: een nieuwe browser te installeren waar ik het nieuwe account als bladwijzer opsla, of een nieuw account in windows aanmaken met gmail als bladwijzer in de browser.


beide oplossingen lijken me niet echt handig (misschien went het), dus hopelijk weet iemand een simpelere oplossing.


alvast bedankt voor het meedenken! (ik reageer hier niet snel, want wil alle verplichte cookies niet, dus moet hier "incognito" naar toe en cookies accepteren, inloggen en reageren etc. etc. en wat nu blijkt lukt ook dat niet meer; poging 2 met internetexplorer ).


met vriendelijke groet,


ewout.