Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

SR
SR17 - 08-11-2018 19:13:01
Winkels & Webshops

Mag een bloemenservice zomaar mijn bloemen weggeven?

Natuurlijk is het super sympathiek! jouw bestelde producten kunnen niet geleverd worden, en om deze reden geeft de leverancier deze aan een goed doel. maar mag dit zomaar? ik heb toch een koopovereenkomst gesloten met de partij? volgens mij heb ik dan toch recht op mijn bestelde producten, linksom of rechtsom. 

omdat ik niet thuis ben zijn dus mijn bestelde bloemen weggegeven. ik krijg bij vervolgens de helft van de bestelling vergoed. ondanks de sympathieke handeling ben gewoon even benieuwd. 

https://www.bloomon.nl/faq#collapse20" target="_blank" data-toggle="collapse"> wat gebeurt er met mijn bloemen als ik niet thuis ben?
als je niet thuis bent, kijken we of je een opmerking voor de bezorging hebt achtergelaten. dit kan in ´mijn account´. hier kun je bijvoorbeeld aangeven dat we de bos op een beschutte plek onder het afdakje mogen zetten. als jij er dan niet bent, zetten we de bloemen daar in een emmer met water. als je geen opmerking hebt ingevuld proberen we de bloemen te bezorgen bij je buren. we doen er alles aan om buren te vinden die thuis zijn. als we geen buren vinden die de bos aan kunnen nemen en je hebt geen opmerking voor de bezorger achtergelaten, nemen we de bos weer mee terug. we doneren hem dan namens jou aan een ronald mcdonald huis bij jou in de buurt. zo kunnen ouders van wie het kind in het ziekenhuis ligt, genieten van de bloemen in hun ‘thuis ver van huis’. je krijgt dan de helft van de kosten vergoed.