Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Gerdina61
Gerdina61 - 15-11-2018 17:41:50
Geldzaken & Recht

Retourneren van een gekocht sierraad.

Ik heb op 24 oktober bij tieman juweliers een gouden armband (occasion) gekocht. deze heb ik in de winkel in enschede gekocht, omdat wij in de buurt waren. deze firma is veelvuldig op markplaats te vinden.  ik twijfelde of deze armband wel goed was voor mij, omdat  na een operatie mijn pols dikker is geworden.ik heb direct de volgende ochtend gebeld, met de mededeling dat ik hem graag wilde ruilen.
dit was niet mogelijk omdat ik hem in de winkel gekocht en betaald heb. zou ik deze armband via internet gekocht hebben, dan zou ik hem kunnen retourneren en mijn geld terug krijgen. het gaat om een armband van € 500.00.
ik heb nog een mail gestuurd, dat ik erg teleurgesteld was. volgens de verkoper was de eigenaar al betaald. via internet moet ook eerst worden betaald, maar kan geretourneerd worden en krijgt men het geld terug. de verkoper  was helaas niet bereid om iets te doen.

het advies was om zelf op de site te kijken voor een grotere maat. mocht er een voorbij komen zouden ze als geste tegemoet komen in de prijs.
op 12 november zag ik er een, deze was wel €100.00 duurder, maar ik dacht dat we naar wel uit zouden komen.
maar helaas, als ik deze armband wilde hebben moest ik € 399.00 bijleggen. dit zou dan voor mij uitkomen op € 899.00
wederom gebeld. ze konden niets anders doen i.v.m.allelei smoezen over de goudprijs en andere voor mij nietszeggende argumenten.ik hoop dat u mij kunt helpen met wat ik nu nog kan doen.
ik hoor graag van u. met vriendelijke groet, ilonca van duist.