Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Ma
Marnix Derks - 25-11-2018 22:20:28
Auto & Vervoer

Abonnement Arriva

wij hebben voor onze kinderen twee abonnementen bij arriva voor het busvervoer naar school. helaas hebben zij drie keer de abonnementen niet geactiveerd, mede door foutieve voorlichting van een chauffeur. doordat de ov-kaarten ook een saldo bevatten zodat de kinderen op saldo kunnen reizen buiten de zone of in geval de abonnementen zijn verlopen, hebben wij pas na enkele weken ontdekt dat de abonnementen niet geactiveerd waren.
arriva geeft bij navraag aan dat het activeren de verantwoordelijkheid is van de klant en dat, ook als duidelijk is dat de kinderen op saldo hebben gereisd, restitutie niet mogelijk is.
 
wij vinden de werkwijze voor het afsluiten van een abonnement en het verplicht activeren bij een oplaadpunt erg omslachtig en wij vinden het niet terecht dat een abonnement dat niet is geactiveerd toch moet worden afgerekend.

zou u de regeling voor het kopen en activeren van een abonnement bij arriva eens tegen het licht kunnen houden?

met vriendelijke groet,

marnix derks