Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ge
gerryrozendaal - 28-11-2018 16:52:20
Auto & Vervoer

Waarom er in het winkelcentrum ongelukken gebeuren met scootmobiel met slachtoff

Dat er met scootmobiel wat aan de hand is geloof ik, maar ik merk, ik ben zelf een scootmobiel rijder en merk dat ouderen met 25 kilometer door het winkelcentrum rijden, terwijl er wordt aan gegeven met borden stap voets te rijden of te wel schilpad niveau, maar dat gebeurt niet waardoor kinderen slachtoffer of zelfs ovelijden en de scootmobieler die dit aan richt vaak een ouder gewoon door rijdt.
en als je een ouder aan spreekt op zijn of haar gedrag dan krijg je een grote mond dat de ouders hun jong kind maar vast moet binden of het de ouders hun eigen schuld is dat zei recht hebben omdat zij oud zij gewoon te mogen rijden zo hard als zei zelf willen in het winkelcentrum of niet het legt altijd aan een ander maar nooit aan hun.
ik ben 52 jaar en ik rij altijd bij de winkels op schilpad niveau, juist van wegen de kleine kienderen want ook zei hebben recht om zich te ontwikkelen dus geeft niet de schuld alleen aan een probleem met de scootmobielen wat ik geloof maar pak de ouderen ook maar eens harder aan, want ze zijn heel erg asocial .
als de ouder de bocht om rijden moet je, je tempo verminderen, maar nee hoor ze rijden met de zelfde vaart door en ook daar gebeuren ongelukken mee met volwassen mensen die aan gereden worden en ook dan rijden ze door, heel soms stopt er een.
ik vindt het jammer dat daar niet naar gekeken wordt en de schuld gegeven wordt de ongelukken aan een defeckt, maar dat ook ouderen asocial en egoistich zijn een alleen aan ik, ik denken en de rest kan stikken, wordt er aan voor bij gegaan.