Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ra
ravin1993 - 11-02-2019 21:08:55
Elektronica & TV

ingebouwde vaatwasser laten repareren

2 vrienden en ik hadden vorig jaar februari tot afgelopen januari een appartement gehuurd van iemand. en dan paar weken voordat we weg zouden gaan begaf de vaatwasser het. we kregen een error code te zien en blijkbaar was de heating element stuk. het gaat hierbij om een ingebouwde vaatwasser en nu vragen we ons af voor wie deze kosten nou zijn.
want ik zag net op rijksoverheid staan:


-kleine reparaties moet de huurder gemakkelijk zelf kunnen uitvoeren. en ze mogen weinig kosten met zich mee brengen. zo niet, dan is de reparatie alsnog voor rekening van de verhuurder.
-inbouwapparatuur van keukens wordt doorgaans aangemerkt als onroerende aanhorigheid van de woning. die inbouwapparatuur wordt dan met de woning verhuurd door de verhuurder. reparatie van een kapotte inbouwkoelkast is dan voor rekening van de verhuurder.

dus vandaar mijn vraag, voor wie zijn de kosten om dit te laten repareren? aangezien dit waarschijnlijk niet goedkoop zal zijn en het om een ingebouwd apparatuur gaat.

alvast bedankt :)