Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

re
rekoon - 24-02-2019 16:09:49
Geldzaken & Recht

Misleiding (of oplichting?) door huurzone.nl

ik heb mij aangemeld op de website huurzone.nl omdat er mooie huurwoningen op stonden die beschikbaar waren.


op de site van huurzone staat aangegeven dat het aanbod gecontroleerd is op beschikbaarheid(bijvoorbeeld 45 minuten geleden), dit gaf me het vertrouwen dat het in ieder geval actueel was allemaal.


 


nu kreeg ik niks te horen na het versturen van een flink aantal reacties en heb ik via andere sites gezien dat de woningen waarop ik heb gereageerd allang niet (meer) te huur zijn. ik heb sterk het idee dat ik of ben opgelicht met nepwoningen of in ieder geval misleid doordat er ten onrechte geclaimd wordt dat de beschikbaarheid is gecontroleerd.


 


is er een instantie waar ik hier melding van kan maken? ik weet dat ik hiervoor bij de politie niet hoef aan te kloppen en klachtenkompas dat lost het probleem ook niet op denk ik.