Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sv
svandesande - 10-07-2019 08:47:28
Geldzaken & Recht

Politie neemt scooter in voor technisch onderzoek

Beste, 


gisteren is mijn scooter door de politie ingenomen (terwijl mijn zoon er op reed)
de scooter is geheel origineel, geen gekke dingen, geluiden, niets kapot etc.

maar tijdens het aanhouden hebben ze bedacht dat de scooter wel eens ietsje te snel kan rijden dus gaan ze een technisch onderzoek inplannen. dit kan 3 a 4 weken duren. 
wij hebben de papieren laten zien, de scooter zelf is duidelijk netjes en origineel.
kunnen ze dit zomaar maken. dat ze iets willen testen best maar om gewoonweg een maand je vervoer af te pakken zonder reden???? dit is mijn woon werk verkeer (utrecht stad) aangezien openbaar vervoer duur is en auto geen optie.

daarnaast is het zo dat er geen enkel bewijsje mee gegeven wordt dat de scooter bij het politiebureau staat. wordt daar gewoon buiten gezet etc. ze gaan dat ding vervoeren naar een technisch bureau. we mochten ook geen foto maken meer dat hij daar staat etc. ik vind het een zeer zeer zeer vervelende kwestie.