Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Pe
Peterdewilde - 11-07-2019 11:16:41
Geldzaken & Recht

Misleiding eneco

Eind 2018 liep mijn contract bij eneco af, aangezien ik al jaren bij eneco zit wilde ik daar wel blijven..
na en telefonisch gesprek heb ik weer voor eneco gekozen mede omdat ik een gratis philips hue pakket zou krijgen een een toon die ook de zonnepanelen weer zou geven.
na 8 maanden ben ik maar eens gaan bellen naar eneco waneer dat geleverd zou worden. blijkt nu dat dat niet meer geleverd werd en de toon die ze wilde installeren blijkt ook nog geen eens de zonnepanelen aan te geven.
ik had al een toon dus het heeft niet veel nut hem te laten vervangen door een nieuwe toon aangezien hij nog prima werkt.
na weer een telefonisch contact kreeg ik te horen dat ik als vervanging van dit alles 100 euro terug kan krijgen.
ik ben daar niet mee akkoord gegaan.
volgens de advertentie zou ik een nieuwe toon ter waarde van 200 euro krijgen plus de installatiekosten van 75 euro en het phillips hue pakket ter waarde van 159,95 euro, samen zou ik dus 434,95 euro als cadeau krijgen.
als trouwe klant wilde ik schappelijk doen en vertelde dat ik als nog de toon wilt waar wel de zonnepanelen op te zien zijn, deze kost ook 200 euro.
naar mijn inziens ben ik dan heel schappelijk als klant. maar volgens eneco is dit alles niet mogelijk en proberen ze me af te wimpelen met die 100 euro en de eerste 3 maanden gratis bij een 1 jarig contract van het ketel onderhoudsservice.
ik heb nu gezegd dat ik het contract wilt ontbinden aangezien zij niet nakomen met wat ze beloofd hebben,
ik heb gevraagd of dat zonde evt boete kan. dat is volgens hen niet mogelijk.