Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Lv
Lvanoorschot - 12-07-2019 16:22:51
Geldzaken & Recht

Schade aan scooter na aanrijding hond

Vandaag gebeurde iets vreselijks, ik reed op mijn brommer (25 km pu) over het fietspad in het bos. er rende heel onverwachts een hond uit de bosjes, ze liep los, haar baasje liep aan de andere kant van het fietspad. ik heb haar geraakt met mijn scooter, ik ben natuurlijk meteen gestopt en gekeken hoe het was. de hond had pijn en bloedde bij haar neus, haar baasje ging met haar naar de dierenarts. ik heb haar gevraagd of ze mijn telefoonnummer wilde om dingen op te lossen, maar ze gaf aan dat dit niet nodig was, ze was zelf bewust dat ik hier niets aan kon doen. 
ik was zo van slag en bezorgd om de hond dat ik geen momént aan mijn brommer heb gedacht, maar toen ik later naar huis reed bleek mijn snelheidsmeter niet meer te werken.. 
ik voel me echt vreselijk over wat is gebeurd, maar volgens mijn partner moeten we de schade op haar kunnen verhalen, verzekeringswerk.. is dat zo? of is de schade sowieso voor mij omdat ik de brommer zelf bestuurde?